Ni Zvezda, ni Everton, Bane ima novu opciju, i to kakvu!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2020, 11:06

Ni Zvezda, ni Everton, Bane ima novu opciju, i to kakvu!

Proslavljeni srpski defanzivac slobodan je u izboru nove sredine.

Posle duple krune koju je osvojio sa Zenitom, Branislav Ivanović je odlučio da krene u novi izazov, pošto mu je ugovor sa klubom iz Sankt Petersburga istekao.

Za sada nije izvesno gde će se Bane preseliti, a u proteklih par nedelja su se kao potencijalne opcije pominjali i Crvena zvezda i engleski Everton, čiji bi trener Karlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ančeloti rado video Ivanovića u svojoj ekipi, s obzirom da se odlično poznaju.

Ali, danas se pojavila još jedna, takođe veoma interesantna opcija! B92.net je preneo svoja nezvanična saznanja da se za Ivanovića interesuje i Fulam i da je u ovom trenutku bliži klubu sa ''Krejven Kotidža'' nego Evertonu, pogotovo ukoliko večeras Aleksandar Mitrović i drugovi ''overe'' plasman u Premijer ligu.

Fulam se večeras od 20:45 sastaje sa Brentfordom u finalnom okršaju za plasman u Premijer ligu, pa ako sve bude kako priželjkujemo, možda naredne sezone zajedno u timu Fulama vidimo srpski reprezentativni dvojac, Ivanović-Mitrović.

U prilog tome i spekulacije da Ivanović planira da živi u Londonu, gde se već odomaćio dok je bio član Čelsija, pa bi Fulam bio idealna opcija u ovom trenutku.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bane Ivanović konačno progovorio o Zvezdi, ima li nade?

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020, 10:10

Nekadašnji kapiten Srbije se oglasio u engleskim medijima...Branislav Ivanović postao je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Zenitom, ali je i u 36. godini jedan od najtraženijih fudbalera na tržištu kada se radi o igračima bez ugovora...Već mesecima se spominje interesovanje Crvene...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.