Nezvanično: Zvezda prvo čeka Fenerbahče u grotlu Pionira, pa gostuje Himkiju...

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezvanično: Zvezda prvo čeka Fenerbahče u grotlu Pionira, pa gostuje Himkiju...

Bajern stiže u Beograd u četvrtom, a Real u poslednjem kolu...

Košarkaši Crvene zvezde zvanično su zauzeli svoje mesto u „grupi smrti“ ovogodišnjeg izdanja Evrolige, a jako brzo sastavljen je i prvi, nezvanični raspored utakmica crveno-belih u novoj sezoni elitnog takmičenja. 

A navijači i igrači Crvene zvezde imaće pravu poslasticu već na samom startu - u beogradski hram košarke, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dvoranu Pionir, stiže Fenerbahče! Tim koji sa klupe predvodi Željko Obradović sa sobom će povesti četu koju predvode Pero Antić, Bogdan Bogdanović, Jan Veseli i brojna druga, dobro poznati igrači koji su svoje karijere gradili pod srpskim košarkaškim nebom.

Ipak, već na startu moglo bi da dođe i do male rotacije. Naime, postoji Evroligin pravilnik po kojem dva tima iz istog grada, ili koji igraju u istoj hali, ne mogu da igraju utakmicu istog dana kao domaćini. Samim tim Fenerbahče, zajedno sa Anadolu Efesom i Darušafakom, moraće da budu raspoređeni tako da svi uslovi takmičenja budu ispunjeni, što će možda sa sobom povući i to da Zvezda u prvom kolu bude gost u Istanbulu. 

Ali, to će Evroliga naknadno odrediti, a zvanična informacija trebalo bi da se pojavi jako brzo.

U drugom kolu tim Dejana Radonjića trebalo bi da gostuje Himkiju u Podmoskovlju, a potom i Strazburu i bivšem kapitenu Tadiji Dragićeviću u Francuskoj. Četvrto kolo ponovo bi se igralo u Pioniru, kada stiže Bajern Svetislava Pešića, Duška Savanovića, Vladimira Štimca i Vasilija Micića. Prvu fazu takmičenja po grupama "zatvoriće" gostovanje starom poznaniku i šampionu Evrope, Realu, u Madridu.

Vremena odigravanja utakmica, kao i datumi biće naknadno određeni.

NEZVANIČNI KALENDAR EVROLIGE:

Prvo kolo: Crvena zvezda - Fenerbahče

Drugo kolo: Himki – Crvena zvezda

Treće kolo: Strazbur – Crvena zvezda

Četvrto kolo: Crvena zvezda – Bajern Minhen

Peto kolo: Real Madrid - Crvena zvezda

Šesto kolo: Fenerbahče Ulker – Crvena zvezda

Sedmo kolo: Crvena zvezda – Himki

Osmo kolo: Crvena zvezda – Strazbur

Deveto kolo: Bajern Minhen – Crvena zvezda

Deseto kolo: Crvena zvezda – Real Madrid

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evroliga: Zvezda na Real, Fener, Bajern i Himki!

Izvor: Prva.rs, 09.Jul.2015

Nova sezona Evrolige počinje sredinom oktobra, a 'crveno-beli' će u prvom kolu ugostiti Fenerbahče, koji sa klupe vodi Željko Obradović, a čije boje brane reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović i bivši igrač Zvezde Pero Antić.. Bez sumnje, Zvezda je izvukla najjaču grupu u Evroligi, pošto...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.