Neverovatan promašaj Miljkovića i strašan kiks Bajkovića (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatan promašaj Miljkovića i strašan kiks Bajkovića (VIDEO)

Crvena zvezda i Partizan su slavili u mečevima 26. kola Jelen Super lige. Crveno-beli su sa desetoricom osvojili sva tri boda protiv Jagodine u derbiju kola, dok su njihove komšije na domaćem terenu imali mnogo muke protiv niškog Radničkog, ali su bodovi ostali u Humskoj.
(FOTO: I. Milutinović)
Ova dva susreta biće upamćena i po dve zaista neverovatne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << situacije. U Jagodini je Boban Bajković načinio grešku iz kategorije početničkih.

Loše je procenio let lopte, a ona je na zaprepašćenje svih odsela u njegovoj mreži, za u tom trenutku 2:2. Na njegovu sreću, samo minut kasnije Milunović je opet doveo Zvezdu u vođstvo.
(FOTO: N. Negovanović)
U Beogradu se obrukao Aleksandar Miljković. Lazar Marković je sjajno centrirao, Partizanov bek se odlično ubacio, ali je sa samo metar prebacio čitav gol! Takođe, na zaprepašćenje publike u Humskoj.

Crvena zvezda i Partizan su, kao što smo već rekli, nastavili pobedama šampionsku trku. Jedna od ove dve ekipe će osvojiti titulu i time pokriti sve nedostatke ove sezone. A njih je zaista pregršt sa obe strane Topčiderskog brda. Onaj drugi tim će verovatno u suđenju tražiti alibi za neuspeh.
Večiti će ponovo i u Evropu, a baš zbog ovakvih poteza srpski klupski fudbal je možda i na najnižim granama ikad. Kad se bolje zamislimo i ne čude očajni rezultati naših timova na međunarodnoj sceni.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bajković o kiksu u Jagodini: Greši i Bufon

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Maj.2013, 01:14

Boban Bajković je pogrešnom procenom častio Jagodince, ali je to na sreću svih zvezdaša i harizmatičnog golmana bila greška na koju će se gledati sa simpatijama.. (FOTO: N. Negovanović). Odmah posle izjednačenja domaćina, Beograđani su vratili prednost i sačuvali je dokraja utakmice.. –...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.