Neočekivani problem za Crvenu zvezdu: Postoje dva rešenja i OBA SU NEPOVOLJNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 15:06

Neočekivani problem za Crvenu zvezdu: Postoje dva rešenja i OBA SU NEPOVOLJNA

Kako god se okrene, desni bek ne može da zaigra na Marakani do kraja sezone.

Srpski desni bek Uroš Lazić je u problemu zbog spora između Crvene zvezde i Novog Pazara. On mora da traži treću sredinu pošto se situacija između dva kluba zakomplikovala nakon međusobnog duela za vikend.

Posle susreta koji je završen 3:0 za crveno-bele, Pazarci su izdali ironično saopštenje u kom su istakli kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sviran nepostojeći penal za Zvezdu i "da ničija nije do zore gorela". Ova druga stavka je još uvek u magli, a za prvu su verovatno bili u pravu pošto je kasnije sudijski stručnjak istakao kako penala zaista nije bilo.

Zbog svega toga je Zvezda vratila sa pozajmice Lazića i priključila svom timu.

Ipak, sada je nastao i problem jer on ne može da bude registrovan u Srbiji za neki drugi klub osim Novog Pazara do kraja sezone. Razlog je taj što je prelazni rok u Srbiji istekao u petak.

Preostale opcije za Lazića su zemlje u kojima i dalje traje prelazni rok. Među njima su Ujedinjeni Arapski Emirati, Rusija, Slovačka, Češka, Poljska, Švedska, Finska, Norveška, Kazahstan, SAD...

Sad je na potezu Crvena zvezda. Da li će igraču naći novi klub ili će se možda izmiriti sa Pazarcima, pa nikom ništa. Još uvek nije bilo konkretnih poteza ni u jednom smeru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.