Neobični radovi - Šta se dešava sa stolicama na Zvezdinom istoku? (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobični radovi - Šta se dešava sa stolicama na Zvezdinom istoku? (video)

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je direktivu iz UEFA zbog koje su pred meč sa BATE Borisovim započeti neobični radovi.

Da se u Evropi pravila moraju poštovati potvrđuje i najnoviji primer onoga što se pred meč Crvene zvezde i BATE Borisova događa na našem najvećem stadionu.

Crveno-beli su pred start evropske jeseni zamenili travu i "našminkali" tribine ali je UEFA našla neočekivanu zamerku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Zapravo, radi se o pravilniku evropske kuće fudbala koji kaže da na tribinama stadiona klubova koji nastupaju u Ligi šampiona ili Lige Evrope nisu dozvoljene nikakve vrste reklama.

Pravilo se odnosi na sve izuzev u situacijama kada je na tribinama naziv stadiona koji u svom imenu sadrži neku kompaniju.

Tako su na istočnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" započeti neobični radovi. Deo plavih stolica kojima je ispisano "Gazprom" moraće da bude prelepljen belom folijom.

Obratite pažnju na istočnu tribinu u priloženom snimku, primetićete kako je Zvezda rešila novonastali problem.

Utakmica Crvena zvezda - BATE Borisov na programu je u četvrtak od 21:05.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.