Nenad Peruničić podneo ostavku – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 23.Sep.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Peruničić podneo ostavku – MaxBet Sport

Rukometaši Crvene zvezde su ostali bez trenera. Posle dva poraza u isto toliko utakmica na startu Superlige, Nenad Peruničić je odlučio da napusti klupu crveno-belih.
U utorak od 19 igraju Dižon – Marselj, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.30.
U prvom kolu je Zvezda izgubila od Novog Pazara, a potom u Beogradu od leskovačke Dubočice 24:21. Posle tog poraza, iskusni stručnjak je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << odlučio da prepusti mesto nekom drugom.
Videli ste način na koji smo igrali, na koji smo izgubili. Bili smo obezglavljeni, napravili veliki broj tehničkih grešaka, loše odigrali kontre i polukontre, izgledalo je da nemamo dva zajednička treninga, što je za mene kao trenera poražavajuće, s obzirom na ono što radimo. Ja više nisam trener Zvezde, to je najbolje za klub i za mene. Nije bila dobra odluka, drugačije igrači reaguju na mene, da li je to strah ili šta, ne znam. Probaćemo na ovaj način da razdrmamo ekipu – rekao je Peruničić po završetku meča, a prenose Novosti.
On će tako moći u potpunosti da se posveti vođenju reprezentacije Srbije.


The post Nenad Peruničić podneo ostavku – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Peruničić opet otišao iz Zvezde

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2019

Rukometni klub Crvena zvezda moraće u potragu za novim trenerom i to posle samo dva odigrana kola u domaćem šampionatu. Nenad Peruničić odlučio je da podnese ostavku na mesto šefa stručnog štaba nakon drugog poraza u nizu. Crveno-beli su u prvoj rundi poraženi od Novog Pazara, a potom i od...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.