Nemanja Radonjić i definitivno u Marseju!

Izvor: B92, 23.Avg.2018, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Radonjić i definitivno u Marseju!

Nemanja Radonjić, fudbaler Crvene zvezde, uskoro će promeniti klub i pojačati francuski Olimpik iz Marseja.

Kao što su mnogi srpski, ali i svetski, mediji pisali prethodnih par dana Marsej se dogovorio sa Zvezdom da najbolji igrač srpskog šampiona pređe u redove Olimpika.

Predsednik te ekipe Žak Anri-Ero potvrdio je da je njegova ekipa kupila Nemanju Radonjića, ali nije otkrio ništa više o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tom transferu.

Prema spekulacijama Crvena zvezda bi trebalo da inkasira 12 miliona evra, plus dva miliona bonusa, ali ceo novac od transfera neće ići crveno-belima, jer ne poseduju sva prava na krilnog napadača, te će zaraditi oko sedam miliona.

On je potvrdio i da je devetostruki šampion Francuske doveo i hrvatskog fudbalera Duja Ćaleta-Cara, ali i da je u potrazi za pojačanjem na poziciji zadnjeg veznog.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.