Nema vremena za tugovanje, Zvezda dočekuje Albu

Izvor: RTS, 17.Jan.2020, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema vremena za tugovanje, Zvezda dočekuje Albu

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 20. kola Evrolige u "Štark areni" dočekuju Albu iz Berlina. Tok meča, koji počinje u 19.00 časova, možete pratiti na našem portalu.
Srpski predstavnik ponovo ima "duplu nedelju" u Evroligi, pa će samo dva dana nakon poraza od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Žalgirisa, ugostiti berlinsku Albu.

Vremena za tugovanje, veći oporavak, ali i bolju pripremu nije bilo, pa će Crvena zvezda morati da pronađe način kako da savlada nemački tim.
"Igramo protiv ekipe koja ima dobro poznat način igre, a to je tranzicija, mnogo kontri, šuteva. Ne smemo da zaboravimo da nas je sa tim stilom igre Alba potpuno nadigrala u Berlinu. Moraćemo brzo da vratimo energiju i da se oporavimo kako znamo i umemo. Sa druge strane, Alba pokazuje po poslednjim utakmicama da je u dobroj formi, igraju dugo zajedno i imaju iskusnog trenera (Garsija Aito) koji je postavio svoj sistem, u kome ovi igrači igraju već nekoliko sezona" rekao je trener Zvezde Dragan Šakota.
Srpski tim desetkovan ulazi u novi evroligaški okršaj, pošto pored već duže vreme odsutnih Perperoglua i Čovića, u sastavu ponovo neće biti Jagodić-Kuridže i Davidovca.
U prvom okršaju dve ekipe, Alba je relativno lako savladala Zvezdu sa sa 83:70.
Priliku da im se revanšira, Zvezda ima od 19.00 časova u "Štark areni".
Kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alba u produžetku srušila Zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2020

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras od Albe sa 94:85 (22:23, 21:18, 23:19, 17:17, 4:15), u Štark areni u 20. kolu Evrolige...Crveno-beli sada imaju skor od devet pobeda i 11 poraza, dok berlinska Alba ima učinak od 7-13...Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Luk Sikma i Pejton Silva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

UŽIVO: "Tvrd" početak mča u Areni, Zvezda bolja na početku

Izvor: Večernje novosti, 17.Jan.2020

Manje od 48 sati posle poraza od Žalgirisa, košarkaši srpskog i regionalnog prvaka dočekuju berlinsku Albu NIJE fer. Reči trenera Crvene zvezde Dragana Šakote izgovorene povišenim tonom posle poraza od Žalgirisa u 19. kolu Evrolige. Manje od 48 sati imali su njegovi igrači...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.