Nema poštede - Miloje od starta zadao žestok ritam (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2018, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema poštede - Miloje od starta zadao žestok ritam (video)

Sve ono što je stručni štab Crvene zvezde predvideo za odrađivanje tokom boravka u Beogradu fudbalerima će pasti jako teško zbog velikih vrućina.

Šampion Srbije počeo je pripreme za novu sezonu u ponedeljak popodne. Danas je stručni štab Crvene zvezde ponovo izveo igrače na pomoćni teren i pred njih stavio zadatke koje je trebalo ispuniti uprkos teškom vremenu.

U Srbiji su na snazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << visoke temperature što ne sme biti izgovor za fudbalere Crvene zvezde koji će u Beogradu boraviti do 14. juna.

Pošto su treninzi na startu priprema uglavnom "suvi", odnosno sastoje se od vežbi snage i mobilnosti, jasno je da će period boravka u Beogradu najteže pasti izabranicima Vladana Milojevića.

Već od četvrtka stvari će biti dosta lakše jer se odlazi na Zlatibor gde će biti odrađen kompletan bazični deo priprema.

Centralni deo priprema crveno-beli će odraditi u Austriji od 23. juna do 3. jula. Prvi takmičarski meč fudbaleri Crvene zvezde odigraće 10. ili 11. jula u sklopu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Crveno-beli uhvatili zalet, sledi selidba na Zlatibor (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2018, 17:16

Izabranici Vladana Milojevića odradili su poslednji trening pred sutrašnju selidbu na Zlatibor...Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se u ponedeljak popodne i počeli pripreme za predstojeću sezonu, a već sutra ih čeka selidba u prvu bazu...Danas je odrađen poslednji trening, bilo je vežbi snage,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.