Nelson: Neće nas zavarati forma Radničkog

Izvor: Mondo, 14.Maj.2013, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nelson: Neće nas zavarati forma Radničkog

Plejmejker crveno-belih ističe da njegovi saigrači pred meč u "Jezeru" (sreda, 18.00) neće biti prevareni trenutnim skorom Kragujevčana.

Poslednji duel Crvene zvezde Telekom i Radničkog biće dugo urezan u sećanje navijača oba tima.

Tim Dejana Radonjića pobedio je u polufinalu Fajnal fora ABA lige u Laktašima poenom razlike. Tačnije, promašajem kapitena Kragujevčana Danila Mijatovića u poslednjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sekundi.

Ekipa Miroslava Nikolića od tada planira osvetu crveno-belima, a prvu priliku za to imaće u sredu u 18.00 časova, kada će u svojoj dvorani dočekati Igora Rakočevića i saigrače.

Uoči puta u dvoranu "Jezero", na šesti okršaj sa Radničkim, u Crvenoj zvezdi Telekom su optimistični.

Plejmejker Demarkus Nelson poštuje narednog rivala.

"Radnički ima veoma kvalitetnu ekipu. Ovo će biti naš šesti duel ove sezone, tako da iznenađenja ne bi trebalo da bude. Veoma ih respektujemo, a naše poštovanje su zaslužili odličnim igrama ove sezone", izjavio je Amerikanac za klupski sajt.

Plejmejker je bio drugi najbolji strelac tima u pobedi nad Konstantinom u prošlom kolu. U niškom "Čairu" ubacio je 15 poena.

Zvezdin starter dobro zna da je Radnički u teškoj situaciji i da mu "visi" plasman u ABA ligu sledeće sezone.

"To nas svakako neće zavarati. Činjenica je da su zabeležili nekoliko neočekivanih poraza, ali to je tim sastavljen od izvanrednih igrača. Ukoliko želimo da ih pobedimo, a to je svakako naš cilj, moraćemo da pružimo 100 odsto svojih mogućnosti", dodao je on.

Prema Nelsonovom mišljenju, crveno-beli moraju da budu veoma agresivni u odbrani zbog šutera domaćih.

"Moramo i da budemo fokusirani tokom svih 40 minuta i tražimo priliku za postizanje lakih poena. Nadam se da ćemo u Kragujevcu ponovo imati podršku naših navijača kao što je to bilo na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća. Zato ih pozivam da dođu u halu i pomognu nam svojim fantastičnim navijanjem", dodao je Nelson.

Zvezda će još jednom nastupiti bez povređenog Aleksandra Cvetkovića, a naredno kolo Superlige Srbije dočekuje na trećem mestu, sa skorom 7-3. Radnički je peti, sa po pet pobeda i poraza.

(MONDO, foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.