Nekadašnjem Zvezdinom fudbaleru pritvor zbog nelegalne gradnje

Izvor: RTS, 18.Avg.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnjem Zvezdinom fudbaleru pritvor zbog nelegalne gradnje

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je, na predlog tužilaštva, pritvor do 30 dana bivšem fudbaleru Crvene zvezde Nikoli Mijailoviću zbog sumnje da je nelegalno gradio akva park na Adi Ciganliji, rečeno je "Tanjugu" u Tužilaštvu.
Mijailoviću (34) je pritvor određen zbog krivičnog dela građenje bez građevinske dozvole, a u međuvremenu je protiv njega stigla i krivična prijava kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se tereti za ugrožavanje sigunosti jednog novinara, rekla je portparolka Drugog osnovnog tužilaštva Milica Ljubičić Tanjugu.
Ljubičićeva je dodala da će i ta prijava biti procesuirana.
Navela je da je sudija za prehodni postupak na predlog tužilaštva Mijailoviću juče odredio pritvor zbog opasnosti od bekstva, bojazni da će ponoviti krivično delo i da će uticati na svedoke.
Mijailović je inače na saslušanju negirao krivicu tvrdeći da mu je posao potpuno legalan, a pre nekoliko dana u izjavi za jedan beogradski list je naveo da je u akva park na Adi Ciganliji uložio milion evra i da uredno plaća 20.000 evra mesečno za zakup.
Gradilište se nalazi na makiškoj strani, neposredno iza parkinga, na površini od 4.000 kvadratnih metara.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.