Nejt Volters se razišao sa Makabijem

Izvor: RTS, 31.Maj.2020, 21:57

Nejt Volters se razišao sa Makabijem

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde Nejt Volters završio je saradnju sa Makabijem, objavio je klub iz Izraela. Još nema naznaka da li je Volters dogovorio saradnju sa nekim drugim klubom.
Američki košarkaš Nejt Volters je prošlog leta došao iz Žalgirisa u redove Makabija koji je na svom sajtu objavio da su upravo završili uspešnu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saradnju.

„Makabi i Nejt Volters su završili saradnju. Makabi se ovim putem zahvajuje Nejtu na iskazanom profesionalizmu, posvećenosti i trudu tokom boravka u žuto-plavom dresu. Srećno u daljoj karijeri.", poručio je Makabi svom sada već bivšem igraču.
Volters, koji ima 29 godina, visok je 193 cm i u Evroligi prosečno je beležio 7,5 poena, 1,8 skokova i 2,7 asistencija.
Za sobom ima dugu karijeru, posle neuspelog pokušaja u Juti da se zadrži u NBAligi, imao je sjajne sezone u francuskom Šalonu i Žalgirisu.
Amerikanac je u tabor Džeza dospeo nakon odlične sezone u dresu Crvene zvezde u sezoni 2016/2017 kada je sa crveno-belima osvojio triplu krunu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.