Nedović pokazao tragove duela sa Panterom FOTO

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 09:23

Nedović pokazao tragove duela sa Panterom FOTO

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović objavio je fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj se vide tragovi duela sa Kevinom Panterom na njegovom vratu.

Kapiten Partizana ga je tokom drugog meča finalne serije bez namere zakačio dok je Nedović bio iza njega, a mnogi su optužili srpskog košarkaša da je simulirao, što je ovaj negirao ovom objavom.

Na fotografiji se vide crveni tragovi na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vratu Nedovića gde ga je zakačio Panter, te je iskusni košarkaš crveno-belih stavio tačku i na tu priču.

Pre toga je odgovorio na prozivke navijača Partizana, upućene njegovoj trudnoj supruzi, da ih nije čuo.

"Nisam čuo, bili su tihi, bilo je bolje u prvoj utakmici", rekao je srpski košarkaš nakon utakmice u razgovoru za "Meridian Sport".

Nedović je sa 21 poenom bio najbolji akter susreta kod Zvezde, ali to nije pomoglo njegovom timu da upiše i drugi poraz. Priliku da to isprave imaće u nedelju od 20 časova i 30 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FOLIRANJE ILI NE? Nedović POKAZAO posledice duela sa Panterom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023

Optužen je za simulaciju...Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović objavio je fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj se vide tragovi duela sa Kevinom Panterom na njegovom vratu...Kapiten Partizana ga je tokom drugog meča finalne serije bez namere zakačio dok je Nedović bio iza njega, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.