Nedović o neigranju na SP: Ne kajem se

Izvor: B92, 26.Sep.2023, 14:19

Nedović o neigranju na SP: Ne kajem se

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović je izjavio da se ne kaje zbog toga što je odustao od nastupa za reprezentaciju Srbije na Mundobasketu.

Nedović je posle Atine, gde je igrao na Akropolis kupu, doneo odluku o kojoj je prvo obavestio selektora Svetislava Pešića i direktora reprezentacije Dragana Tarlaća.

Kasnije se oglasio i saopštio da se "nije snašao u datoj ulozi", a sada je u razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za "Sportklub" otkrio da se nije pokajao u međuvremenu.

“Nema kajanja, to je bila moja odluka. Jednostavno, ne bih se mnogo vraćao na sve to, ali meni su se desile mnogo lepe stvari u životu – jednostavno mi je fokus bio na tim stvarima. Nema kajanja, proveo sam to vreme na najlepši mogući način”, rekao je Nedović u razgovoru za pomenuti portal.

Uprkos tome, drago mu je što su saigrači osvojili srebrno odličje.

“Mnogo mi je drago što su momci napravili rezultat jer znam koliko im je bilo naporno i psihički i fizički. Sve je to na kraju imalo smisla sa tom medaljom”, zaključio je Nedović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEDOVIĆ PROGOVORIO O OTKAZU SRBIJI: Košarkaš Crvene zvezde otkrio kako se oseća nakon što je propustio veliki uspeh!

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2023

Govorio je na media day-u crveno-belih Košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović, nedavno je potvrdio da se ne kaje zbog odluke da odustane od nastupa za reprezentaciju Srbije na Mundobasketu. Ova odluka izazvalazvala je znatiželju i razmatranje u košarkaškom svetu, a Nedović je sada jasno izneo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.