Izvor: RTS, 08.Jul.2022, 12:14

Nedović: Proveo sam dve prelepe godine u Atini

Srpski košarkaš Nemanja Nedović obratio se navijačima Panatinaikosa prvi put po odlasku iz Atine i povratku u Crvenu zvezdu.
Nedović je na Instagramu poručio da je proveo dve prelepe godine u Atini.

"Dragi navijači Panatinaikosa, trebalo mi je malo vremena da se sve smiri i samo želim da vam se zahvalim iz sveg srca za svu ljubav i podršku koju smo moja porodica i ja dobili tokom dve godine provedene u ovom timu. Ne mogu da pokažem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koliko sam zahvalan na tome. Pomalo sam i iznenađen i razočaran reakcijom ljudi sa kojima sam imao sjajan odnos tokom čitavog procesa i tokom cele ove situacije. Mislim da je za sve bilo dovoljno vremena da pronadu bolje rešenje", napisao je Nedović.
Košarkaš iz Nove Varoši tvrdi da nije ucenjivao grčki tim, kako se moglo čuti iz Atine.
"Kada čujem reč `ucena` u istoj rečenici sa timom u koji sam se zaljubio, osetim mučninu u stomaku. Ali bilo kako bilo, neću pokušavati da ovo tumačim na svoj način jer bi to samo bacilo senku na prelepe dve godine i sva prijateljstva koja sam stekao u Atini. Još jednom, hvala vam iz sveg srca, uvek ćete biti deo moje porodice i videćemo se uskoro. Jednom "zeleni", uvek "zeleni", zaključio je Nedović.
Iskusni bek karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi, a nastupao je za Lijetuvos Ritas, Golden Stejt, Valensiju, Unikahu, Olimpiju iz Milana i Panatinaikos.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.