Nedović: Oduzele su mi se ruke i noge pred početak meča

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović: Oduzele su mi se ruke i noge pred početak meča

"Ne smemo da padamo, jer nas već za 36 sati očekuje Real. Nadam se da ćemo se dići do tada, jer nam je to vrlo važan meč za plasman u Kup kralja“, rekao je reprezentativac Srbije

Nemanja Nedović dobro će pamtiti 22. januar, kao dan kada je prvi put igrao protiv Crvene zvezde u Pioniru. Ipak, sa terena je izašao pognute glave, jer je Unikaha izgubila u četvrtom kolu Top 16 faze Evrolige od šampiona Srbije.

Reprezentativac Srbije rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je da se osećao čudno pogotovo pred početak utakmice kada je čuo pesmu sa tribina.

“Čudno sam se osećao, prvi put protiv Zvzede u Pioniru. Oduzele su mi se ruke i noge pred početak, trebalo mi vremena da se naviknem. Zvezda igra jako dobro, pogotovo kod kuće. Nije iznenađenje što su u Top 16. Nadam se da ćemo se i oni i mi plasirati u četvrtfinale“, naveo je Nedović.

Unikaha je večeras izgubila sa 87:73, to joj je bio drugi poraz u ovoj fazi, a Zvezda je upisala drugu pobedu.

“Jako je teško igrati u ovakvom ambijentu protiv Zvezde. Naš cilj bio da budemo izjednačeni do oposlednje. U tome nismo uspeli. Najviše problema su nam napravili iz pik end rola. Kad smo to uspeli da odbranimo, pogodili su bitne i teške šuteve za tri poena i priveli sigurno meč kraju. Ne smemo da padamo, jer nas već za 36 sati očekuje Real. Nadam se da ćemo se dići do tada, jer nam je to vrlo važan meč za plasman u Kup kralja“, rekao je Nedović.

Trener gostiju Đoan Plaza naveo je da njegova ekipa nije ni mogla da izgubi sa igrom koju je pružila večeras.

“Zvezda je potpuno zaslužila pobedu. Bila je sigurnija od nas. Mi nismo mogli fizički da pariramo. Čak i kad smo se u trećoj deonici približili na pet poena, izgubili smo nekoliko lopti. Nismo uspeli da pariramo do kraja. U poslednjoj četvrtini smo primili 27 poena. Kada vam se to desi, ne zaslužujete da pobedite“, zaključio je Plaza.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Nedović: Zajedno u Top 8

Izvor: Mondo, 22.Jan.2016

"Prvi put sam igrao protiv Zvezde u Pioniru i osećao sam se čudno. Na početku su mi se 'odsekle' noge". Plaza: "Ništa od naše odbrane"...Crvena zvezda i Unikaha poravnati su na tabeli posle trijumfa crveno-belih u meču 4. kola u Pioniru (87:73), a Nemanja Nedović nada se da će tako biti i na...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.