Nedović: Očekuje nas kvalitetan protivnik

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 17:20

Nedović: Očekuje nas kvalitetan protivnik

Crvena zvezda sutra od 20 časova dočekuje Panatinaikos.
Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović izjavio je danas u Beogradu da je njegov tim motivisan za meč protiv Panatinaikosa u 30. kolu Evrolige. Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra od 20 časova u beogradskoj "Štark areni" ekipu Panatinaikosa.
 - Panatinaikos je poznat tim koji se bori za sam vrh Evrolige. Mi želimo da se vratimo pobedama, tako da motivacije sigurno ne manjka. Očekuje nas kvalitetan protivnik koji je lepo popunjen na svim pozicijama. Mislim da smo u dobroj zdravstvenoj situaciji pre svega, boljoj nego pre, potrudićemo se da zabeležimo pobedu sutra - rekao je Nedović na konferenciji za medije u Beogradu.
Plejmejker...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.