Nedović: Mnogo, mnogo stvari moramo da popravimo

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 22:05

Nedović: Mnogo, mnogo stvari moramo da popravimo

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović nije bio u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe, uprkos ubedljivim trijumfom nad Albom (85:71).

Bek crveno-belih je i u pobedi video slabe serije u igri domaće ekipe, koje bi mogle da ih koštaju protiv iole jačeg protivnika.

"Mnogo, mnogo stvari moramo da popravimo kako bismo ispunili zacrtani cilj. Očekujem od svih da shvate utakmice ozbiljno i budu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fokusirani. Defanzivno smo bili dobro, ali smo se ofanzivno mučili (u trećoj četvrtini, prim.aut.). Promašivali smo otvorene šuteve. To je ono na šta mislim kada kažem da treba da budemo fokusirani", rekao je Nedović.

Nemanja je meč završio sa 20 poena i bio je najefikasniji ispred Rokasa koji je ostao na 19.

"Bila je to dobra utakmica, naročito u drugom poluvremenu. Hajde da uživamo sada, barem do sutra", nadovezao se Gedraitis.

Zadovoljan pobedom je bio trener Janis Sferopulos.

"Trebala nam je pobeda, zadovoljan sam zbog toga. Bili smo koncentrisani. Kontrolisali smo utakmicu, bili smo fokusirani. Postigli su samo 11 poena u 3/4. Mislim da je to bio ključ", sumirao je svoje utiske grčki stručnjak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.