Nedović: Da se i meni posreći

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2011, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović: Da se i meni posreći

Kada je selektor Aleksandar Džikić zakazao fakultativni trening sa ciljem da se upozna sa kandidatima za mladu reprezentaciju Srbije koju u julu čeka Evropsko prvenstvo u Španiji, uverio se da mu predstoji veoma težak izbor.
Pojavili su se svi osim Muslija koji je ima obaveze u Španiji, došli su čak i učesnici finala plej–ofa. Svi su maksimalno shvatili obaveze što je veliko ohrabrenje – ističe Nemanja Nedović.

Sjajni bek Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ima posebne motive. Zbog njih praktično nije imao ni predah po završetku sezone, skoro sve vreme je radio sa kondicionim trenerom.
Ovo će biti prvi put da igram sa mojim godištem, 1991. Prethodno sam bio sa `89. i `90. i završavao kao 11. i sedmi, dok su moji vršnjaci uzimali zlato. Vreme je i da se meni posreći. Svestan sam da će biti teško, ali imamo sjajnu ekipu i kvalitet da nastavimo zlatnu nit.
Prva prozivka zakazana je za sutra. Nju će sigurno propustiti selektor Džikić koji još uvek nije završio sezonu u Sloveniji. Slična situacija je sa finalistima plej–ofa, kao i sa Muslijem koji je u utorak završio sezonu. Ali, Nedović će od prvog dana biti u punom trenažnom procesu.
Na prvom spisku Džikića našla su se 23 igrača.
Konkurencija je velika, ali svi imamo isti polaznu tačku. Ranije sam počeo sa radom kako bih od samog starta mogao da odgovorim na sve zahteve. Verujem da isto razmišljaju ostali što je preduslov za medalju, nadam se zlatnu – naglasio je Nemanja Nedović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.