Nedović: Atmosfera kakvu do sada nisam video

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 00:11

Nedović: Atmosfera kakvu do sada nisam video

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović kaže da je atmosfera na meču protiv Partizana u Areni bila najbolja u kojoj je igrao.

Crveno-beli su slavili u večitom derbiju rezultatom 88:72 u 19. kolu Evrolige.

"Svi smo došli spremni danas da odigramo jako dobru utakmicu i to nam je pošlo za rukom 37-38 minuta od 40. Zaslužena pobeda. Zahvaljujem se navijačima što su napravili atmosferu kakvu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do sada nisam video i zaista sam srećan što uspeli da im pružimo radost", rekao je Nedović.

Zvezda je godinu započela sa dve pobede.

"Videćemo, nezahvalno je govoriti. Lepo je kad se pobeđuje. Dobili smo ove utakmice u novoj godini i na nama je da nastavimo u tom ritmu. Bitno je da idemo utakmicu po utakmicu, da ne gledamo tabelu, da napreduje i nadograđujemo igru koja je sve bolja i bolja".

Nedović je sa 16 poena bio najefikasniji u redovima svog tima.

"Dala nam je dodatno samopouzdanje za danas. Ja sam lično mnogo bolje ušao u utakmicu, sa drugim mentalitetom zbog te pobede. Verujem i ostali. Zaboravljamo ovu utakmicu. Imamo utakmicu u Ljubljani za dva dana, koja je jako bitna za nas".

"Ključno je što smo svi bili koncentrisani, pre svega mislim da na korišćenje faulova. Svi su bili u pravom trenutku, nismo im dozvolili da se rastrče".

Kao i uvek pohvalno je govorio o Milošu Teodosiću.

"Svima je lako igrati sa njim, tako i meni. Drago mi je što je odigrao dobru utakmicu".

Još jednom se dotakao atmosfere u Areni.

"Iskreno, nisam bio učesnik utakmice gde je bila bolja atmosfera. Napravili su prelep ambijent sa majicama, nisu se štedele glasne žice. Još jednom im zahvaljujem, trudimo se da im priredimo što više radosti. Svi smo zajedno u ovome", istakao je Nedović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.