Neće biti na tribinama, ali će se čuti huk Zvezdaša

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće biti na tribinama, ali će se čuti huk Zvezdaša

Navijači Crvene zvezde pratiće prvu utakmicu plej-ofa kavlifikacija za Ligu šampiona protiv Salcburga putem video bima, koji će biti postavljen iza južne tribine.

Iako je UEFA odlučila da Crvena zvezda sledeće dve utakmice u međunarodnim takmičenjima na svom stadionu igra bez publike, navijači srpskog tima su pronašli način da ipak podrže klub.

Iza južne tribine stadiona 'Rajko >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Mitić' biće postavljen veliki video bim, uz dozvolu Evropske fudbalske federacije.

"Skupljamo se od 20 časova između terena omladinske škole i pumpe, odakle ćemo zajedno gledati utakmicu na video bimu! To mesto je svega 200 metara od stadiona i ako nas bude kao na treningu, moći ćemo da damo podršku igračima. Sedenjem u kafiću ili kod kuće ne možemo pomoći igračima, ali masovnim dolaskom iza juga možemo itekako. Zato pozivamo ceo Beograd, unutrašnjost, da dođu svi, da se čujemo kao da smo na stadionu. Vrlo bitna stvar je da naš boravak tu ima istu težinu kao da smo unutar stadiona, pa zato nećemo koristiti pirotehniku i vodićemo računa da najbitnija stavka bude koliko ćemo se čuti. Oprezno, jer ovo se tretira kao da smo na stadionu! Vidimo se večeras da pomognemo koliko god možemo", navodi se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Pristalice crveno-belih su podršku ekipi Vladana Milojevića pružile i u ponedeljak tokom poslednjeg treninga na pomoćnom terenu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.