Nebojša Leković ponovo u Zvezdi

Izvor: RTS, 01.Nov.2012, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Leković ponovo u Zvezdi

Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda kooptirao je danas, na predlog predsednika Vladana Lukića, bivšeg generalnog sekretara Nebojšu Lekovića, saopšteno je na klupskom sajtu.

Leković je u beogradskom klubu bio na funkciji dok je predsednik bio Dragan Stojković, a potom je bio i predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Upravni odbor je, takođe, dao punu podršku treneru Aleksandru Jankoviću i igračima za dosadašnje rezultate ove sezone.

Konstatovano >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da je mladi tim Crvene zvezde u prethodnom periodu, igrajući utakmice uglavnom u gostima, ostvario veoma dobre rezultate. Upravni odbor je utvrdio mere i aktivnosti kako bi stručni štab i prvotimci mogli da nastave sa radom i rezultatima u istom ritmu.

Upravni odbor je upoznat sa ambicijama kluba u zimskom prelaznom roku, koje se zasnivaju na planu i programu trenera Aleksandra Jankovića. Upravni odbor je usvojio predloženi plan zimskog pripremnog perioda.

Takođe, Upravni odbor kluba je verifikovao odluke Odbora za hitna pitanja koje su donošene između dve sednice Upravnog odbora. Usvojena je informacija o radu Fondacije veterana kluba.

Upravni odbor je usvojio molbu za nastavak finansiranja memorijalnog turnira "Aca Radović".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.