Nebojša Leković novi član UO FKCZ

Izvor: B92, 01.Nov.2012, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Leković novi član UO FKCZ

Nekadašnji generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda i bivši predsednik FS Srbije Nebojša Leković izabran je za člana Upravnog odbora crveno-belih.

UO je na sednici dao punu podršku treneru Aleksandru Jankoviću, stručnom štabu i igračima zbog rezultata u dosadašnjem toku sezone.

U saopštenju posle sastanka navodi se i da je UO upoznat sa ambicijama kluba u zimskom prelaznom roku, koje se zasnivaju na programu trenera Aleksandra Jankovica, a usvojen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i plan zimskog pripremnog perioda.

Ekipa Crvene zvezde trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Superlige Srbije sa dva boda manje od Partizana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Leković izabran za člana UO crveno-beliih

Izvor: Akter, 01.Nov.2012

Nekadašnji generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda i bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Nebojša Leković izabran je za člana Upravnog odbora crveno-belih

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.