Ne razmišljam o ostavci

Izvor: RTS, 03.Mar.2013, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne razmišljam o ostavci

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković istakao je da na njegove igrače negativno utiču problemi u klubu kao i godine bez titule. On je dodao da posle nerešenog rezultata i osvojenog boda ne razmišlja o ostavci, ali je evidentno da mora da se preuzme odgovornost.

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković posle remija sa Radom rekao je da je evidentno da ekipa igra pod velikim pritiskom i da je sama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sebi najveći protivnik.

Crveno-beli su u derbi susretu 17. kola Jelen Superligi igrali 1:1 sa „građevinarima" na Vračaru, i sada imaju pet bodova manje od vodećeg Partizana, ali i utakmicu više.

"Nismo uspeli da dokrajčimo protivnika. Imali smo igrača više i prednost od 1:0 i ideja nam je bila da drugim golom rešimo pobednika, međutim, umesto toga mi smo primii gol iz praktično jedinog šuta rivala, a posle toga smo samo napadali stihijski. To je dakaz da ova ekipa jos mora da radi na stabilnosti", rekao je Janković na konferenciji za medije.

Janković je dodao da posle nerešenog rezultata i osvojenog boda ne razmišlja o ostavci, ali je evidentno da mora da se preuzme odgovornost.

"Ne slažem se sa ocenama da voljni momenat nije na nivou, ali sve ovo što se dešava u klubu plus pritisak koji se svake godine bez titule povećava, reflektuje se na ekipu", konstatovao je trener Janković.

Na pitanje dokle će trpeti lošu formu pojedinih igrača, pre svih Darka Lazovića, on je rekao:

"Najlakše je reći da je on kriv, ali ne slažem se sa tom analizom. Imam zamerke na račun mnogih igrača, ali to je sve za našu internu analizu i ostaće među četiri zida", zaključio je Janković.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.