Navijači u autobusu napali Stojkovića!

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Okt.2010, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači u autobusu napali Stojkovića!

Navijači Crvene zvezde su u Đenovi napali Vladimira Stojkovića, prenosi B92! Prema nezvaničnim informacijama oni su organizovano krenuli iz Beograda, a stigli su do autobusa sa reprezentativcima neposredno pred polazak fudbalera na stadion „Luiđi Ferari”.
Prema prvim informacijama 30 navijača je došlo do autobusa sa igračima koji je trebalo da krene, njih 5-6 je ušlo unutra i ubacilo baklju, te su krenuli da linčuju Stojkovića, ali su ostali reprezentativci zaustavili napad.
Igrači su uspeli da napadače izbace iz autobusa koji...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Divljanje u Đenovi, bez uhapšenih

Izvor: B92, 12.Okt.2010

Đenova -- Pred utakmicu s Italijom u Đenovi, huligani iz Srbije napali golmana Stojkovića, potom divljali na stadionu, zbog čega je meč prekinut. Za sad nema uhapšenih...Vladimir Stojković primljen je u bolnicu "San Martino" u Đenovi kako bi bio pregledan zbog povreda zadobijenih u napadu huligana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.