Navijači Zvezde izbodeni u Skoplju

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Zvezde izbodeni u Skoplju

DVOJICA navijača Košarkaškog kluba Crvena zvezda izbodena su u Skoplju posle utakmice njihovog kluba sa MZT-om, koja je odigrana u ponedeljak uveče u okviru ABA lige. Zasad nepoznate osobe napale su u Staroj skopskoj čaršiji dvojicu srpskih državljana Nikolu Dodića (23) i Slađana Stojanovića (25) iz Vranja. U izjavi za naš list, portparol makedonske policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Dejana Nedeljković potvrdila je da je Dodić uboden nožem u leđni deo grudnog koša i prevezen u Urgentni centar u Skoplju, gde je konstatovano da su mu nanete teške telesne povrede. - Probušena mu je plućna maramica i bio je u teškom stanju, operisan je, ali je sada dobro - rekli su iz skopskog urgentnog centra. Jedan od napadnutih navijača, Slađan Stojanović uboden je ispod oka i dobio je udarac u glavu.Inače, mladići iz Vranja boravili su u glavnom gradu Makedonije zbog košarkaške utakmice Zvezde i MZT. Prema rečima aktera, napad se dogodio posle susreta u centru Skoplja.Slađan Stojanović - Seli smo u restoran i u roku od dva minuta pojavilo se 15-20 osoba sa noževima i palicama i iz čista mira počeli su da nas udaraju- rekao je Stefan Jovanović, jedan od napadnutih momaka. Nekolicina Zvezdinih navijača je prošla sa lakšim povredama, a smatraju da su napadnuti od strane Albanaca koji ima u velikom broju u prestonici Makedonije i koji često znaju da se "aktiviraju" po gradu kada u Skoplju gostuju navijači srpskih klubova. Inače, makedonska policija došla je ubrzo po incidentu na lice mesta i radi na rasvetljavanju ovog slučaja kao i na otkrivanju napadača.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U Skoplju napadnuti i navijači iz Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 11.Nov.2015, 00:07

Dvojica od petorice napadnutih navijača, pre utakmice između košarkaških klubova Crvena Zvezda i MZT u Skoplju su Vranjanci, saznaju "Južne vesti".  

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.