Navijači Zvezde divljali po Švajcarskoj, pretukli tri radnika u prodavnici!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2013, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Zvezde divljali po Švajcarskoj, pretukli tri radnika u prodavnici!

Policija u Grenhenu hapsi pristalice crveno-belih koje su izazvale niz incidenata, a morali su da koriste i suzavac da smire izgrednike.

Problemi u Švajcarskoj: Navijači Crvene zvezde  

Fudbaleri Crvene zvezde su osvetlali obraz kluba pobedom nad Grashopersom na truniru Uren kup koji se igra u švajcarskom gradiću Grenhenu, ali su pojedini navijači crveno-beli ostavili odvratan utisak zbog kojega će klub teško opet biti pozivan na slična dešavanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Između 50 i 80 navijača Crvene zvezde je imalo huliganski pir. Već po njihovom dolasku u švajcarski gradić, krenule su nevolje. Čim su stigli počeli su da prave haos zbog čega su morale da intervenišu jake policijske snage. Navijači su prvo hteli da unište klupsku blagajnu, ali ih je policija potisnula, između ostaloga koristeći i suzavac.

Huligani su se potom povukli i ustremili se na lokalnu prodavnicu u kojoj su krali artikle i povredili tri radnika, kojima je u bolnici morala da bude ukazana lekarska pomoć. Policija je privela nekoliko huligana, ali i dalje radi na otkrivanju vinovnika incidenta i njihovom privođenju.

Crvena zvezda svoj drugi meč na turniru igra sutra protiv Bazela.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Zvezde divljali po Švajcarskoj, pretukli tri radnika u prodavnici!

Izvor: Dzungla.org, 07.Jul.2013

Policija u Grenhenu hapsi pristalice crveno-belih koje su izazvale niz incidenata, a morali su da koriste i suzavac da smire izgrednike.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Zvezdini navijači tukli i pljačkali po Švajcarskoj

Izvor: NaDlanu.com, 08.Jul.2013, 02:14

Između 50 i 80 pristalica Crvene zvezde je imalo huliganski pir. Već po njihovom dolasku u Grenhen, krenule su nevolje. Čim su stigli u gradić u kom su njihovi ljubimci u subotu porazili Grashopers (1:0)navijači su prvo hteli da unište klupsku blagajnu, ali ih je policija potisnula, između ostaloga...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.