Navijači Rada upalili šahovnicu FOTO

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Rada upalili "šahovnicu" FOTO

Crvena zvezda i Rad su u nedelju uveče odigrali kvalitetan meč pred više od 18.000 gledalaca, ali je fudbal pao u drugi plan.

Zvezda spremila ugovor za "Delije"

Navijači Rada divljali, klub se ogradio

Nastavlja se udruživanje: "Delije" i "Grobari" dobili podršku

Radu zaprećeno zbog skandiranja navijača Tadiću

Naime, dogodio se incident na južnoj tribini, gde je gorela hrvatska zastava, prvi put od kada >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se Robert Prosinečki vratio u Zvezdu.

Navijači Rada su skoro čitav meč skandirali: „Ubij, ubij, ubij ustašu“, a vrhunac nacionalne mržnje pokazali su sredinom prvog poluvremena kada su zapalili „šahovnicu“ i raširili transparent upućen protivničkim navijačima: „Palili bi i vi s nama, ali je Robert s vama“. Prosinečki se nije dao iznervirati u tim trenucima jer je Zvezda od 19. minuta vodila sa 1:0 golom Kadua, ali su „D[/b]elije“ ubrzo nadjačale „[b]Junajted fors“ skandiranjem: „Tole, lopove“!

Na početku drugog poluvremena severnu tribinu je prekrila šetalica sa likom Tomislava Karadžića iza rešetaka, potom i veliki transparent: „Hoćemo kalčopoli u srpskom fudbalu“, a kada je oficijalni spiker na „Marakani“ uputio poruku da se navija fer i sportski, maltene sva 18.252 gledaoca su ustala i počela da skandiraju protiv predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Golove sa meča možete pogledati OVDE.

(Alo!)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.