Navijač Zvezde ubijen u Turskoj!

Izvor: Press, 22.Nov.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Zvezde ubijen u Turskoj!

U sukobu navijača Galatasaraja i Crvene zvezde nožem je ubijen M. I. (25) iz Zemuna, potvrđeno je MONDU u konzulatu Srbije u Istanbulu.
Velika tuča navijačkih grupa turskog i srpskog kluba pre košarkaške utakmice završena je tragičnim ishodom.
Jedan navijač >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Crvene zvezde iz Beograda izgubio je život. On je doputovao u Istanbul u grupi od nekoliko stotina pristalica vicešampiona Srbije, a ubijen je u sukobu sa pristalicama domaćih pred halom Abdi Ipekči.

 
Tu informaciju potvrdio je za portal MONDO generalni konzul Srbije u Istanbulu Zoran Marković, koji nam se javio na telefon u bolnici.

Inicijali ubijenog su M.I. rođen je 1989. godine i stanovao je u Zemunu.

"Situacija je tragična, navijač je preminuo. U kontaktu sam sa premijerom Vučićem po pitanju ove situacije, radimo sve na tome da naši navijači bezbedno napuste Tursku. Turski navijači zabili su nož u srce mladića iz Srbije, u tuči. Turska policija nije uradila dobro posao, nije bilo dovoljno policajaca i organizacija nije bila na zadovoljavajućem nivou", rekao je on za MONDO.

"Upozoravali smo da će se sve ovo desiti. Domaćin je pristupio olako, loše je organizovao i dolazak, ali sada o tome ne bi trebalo previše pričati. Jedan mladi život je izgubljen u najgorim mogućim okolnostima", dodao je Marković.

Konzul je nekoliko puta tokom razgovora istakao da se sada ulažu ogromni napori da srpski navijači bezbedno napuste zemlju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen navijač Zvezde u Istanbulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2014

Jedan navijač Crvene zvezde ubijen je sinoć u blizini sportske hale u Istanbulu gde je srpski košarkaški klub igrao sa Galatasarajem, rečeno je Tanjugu u generalnom konzulatu Srbije u tom gradu...Generalni konzul Srbije u Istanbulu Zoran Marković rekao je Tanjugu da je naš navijač uboden nožem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Navijač Zvezde ubijen u Istanbulu!

Izvor: Sportal.rs, 22.Nov.2014

Strašna vest stigla je iz Istanbula. Navijač Crvene zvezde M.I. rođen 1989. godine sa prebivalištem u Zemunu, ubijen je u velikoj tuči koja se dogodila pre meča Galatasaraja i Zvezde u dvorani "Abdi Ipekči"...Nesrećni mladić  je doputovao u Istanbul u grupi od nekoliko stotina pristalica Zvezde....

Nastavak na Sportal.rs...

Nož je u Turskoj navijački rekvizit

Izvor: Mondo, 22.Nov.2014

Korišćenje hladnog oružja u obračunima sa suparničkim navijačkim grupama odavno nije novost u Turskoj...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock.."Glas, ruke, šal i NOŽ", mogao bi bez problema da bude slogan navijačkih grupa iz Turske. Odavno su postale uobičajene vesti iz te zemlje o napadima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.