Navijač Zvezde ubijen u Istanbulu (FOTO,VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Nov.2014, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Zvezde ubijen u Istanbulu (FOTO,VIDEO)

Jedan navijač Crvene zvezde izgubio je život u Istanbulu, prenosi RTS. Grupa od 400 navijača Crvene zvezde, koji nisu uspeli da uđu u halu "Abdi Ipekči", napadnuti od strane huligana. Policija intervenisala, razbijeni izlozi i vozila u blizini hale.

Kako RTS prenosi, jedan navijač Crvene zvezde izgubio je život u Istanbulu. Mladić, star 25 godina, navodno je ubijen hladnim oružjem.

Vest je potvrđena >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i iz generalnog konzulata Srbije u Istanbulu, ali nisu izneti nikakvi detalji.

Dok se u "Abdi Ipekčiju" igrao meč Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde, navijači crveno-belih napadnuti su od strane huligana.

Galatasaray – Crvena Zvezda 21.11.2014, turks killed Delije member with knifes. pic.twitter.com/JUezbxpmjX

Grupa od oko 400 navijača Zvezde nije uspela da uđe u halu i bodri svoj klub, pa je ispred hale došlo do incidenata. Navijači Galatasaraja su grupu gađali kamenicama i bakljama, a došlo je i do fizičkih sukoba.

Policija je brzo intervenisala, koristila je i suzavac, a prema pisanjima turskog Hurijeta, srpski navijači su napuštajući prostor oko hale demolirali nekoliko vozila i izloga.

Tokom samog susreta, navijači Galate su u nekoliko navrata skandirali "Kosovo, Kosovo".

Posle utakmice, trener Galatasaraja Ergin Ataman izjavio je da su navijači Crvene zvezde teroristi, što je najverovatnije povezano sa incidentima ispred hale.



Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.