Navijač Zvezde napao Sašu Pavlovića!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jun.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Zvezde napao Sašu Pavlovića!

"Takve stvari se dešavaju, samo ne treba reagovati i ne osvrćati se na njih. Atmosfera je uvek paklena i kada su oni i kada smo mi domaćini", prokomentarisao je incident sjajni bek Partizana.

Aleksandar Pavlović  

Košarkaši Partizana zabeležili su prvu pobedu protiv Crvene zvezde u ovoj sezoni. Ipak, ova utakmica koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je odigrana u dvorani u Železniku, ostaće upamćena i po nemilim scenama koje su priredili navijači.

Prvo su Grobari ubacivali topovske udare na teren, na kraju utakmice igrači Partizana su pogođeni bakljama, da bi bio nastavljen rat pirotehničkim sredstvima između navijača, Duško Vujošević nije mogao da održi konferenciju za štampu, a pri odlasku u tunel, zamalo je izbegnut sukob između Saše Pavlovića i jednog navijača Crvene zvezde, koji ga je tokom utakmice konstatno vređao

"Takve stvari se dešavaju, treba samo ne reagovati i ne osvrćati se na njih. Atmosfera je uvek paklena i kada su oni i kada smo mi domaćini, ovo su najbolji navijači u Evropi. Meni lično ne smeta ništa u ovakvoj atmosferi, a verujem da ni drugima ne smeta", rekao je Pavlović, a zatim se osvrnuo na samu utakmicu i predstojeće obaveze.

"Znali smo da će biti teška utakmica, kao i uvek sa njima. Zasluženo smo pobedili iako je bilo posle produžetka. Biće još teških utakmica sa njima, a najverovatnije će ih biti u plej-ofu. Maksimalno smo posvećeni ovom takmičenju. Moramo samo da malo iskontrolišemo bolje ulazak u drugo poluvreme", zaključio je sjajni bek.

 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Grobari: Pljuvanje, baklje i aparati za gašenje požara može, ali bez sakoa nikako

Izvor: Sportal.rs, 01.Jun.2014

Navijači Partizana su napravili video klip kao odgovor na dešavanja koja su zadesila njihove ljubimce u Železniku. Ponovo su tamo izabranici Duška Vujoševića, a i on sam, bili na udaru navijača Crvene zvezde Telekom, a sada šampiona Srbije očekuje duel sa FMP-om.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.