Izvor: Piplmetar.rs, 12.Okt.2023, 05:30

Natho i Bahar o situaciji u Izraelu

Od proteklog vikenda rat u Izraelu je najvažnija tema širom sveta, posle napada Hamasa na područje Tel Aviva i okoline.
Mnogo je stradalih u samo par dana, a sve to teško pogađa i izraelske sportiste koji su trenutno u Srbiji.
Oni se oglašavaju na društvenim mrežama, informišući javnost o onome što se dešava, a danas su se na Instagramu oglasili trener Crvene zvezde Barak Bahar i fudbaler Partizana Bibars Natho.
“Ovo je priča koja bi trebalo da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ispričana. Svet mora da zna o katastrofi koju Izrael trpi“, napisao je Bahar.
“Kada ljudi izgube humanost i kada koriste moju svetu religiju za tako nešto, tada ne mogu da ćutim. Bog vidi sve, nemojte to da zaboravite. Moje srce je slomljeno. 
Priželjkujem bolje dane. Žao mi je zbog mnogih izgubljenih nevinih života, neka Bog podari blagostanje njihovim porodicama“, poručio je Natho na Instagramu.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.