Nataša Kovačević novi predsednik ŽKK Crvena zvezda

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2016, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Kovačević novi predsednik ŽKK Crvena zvezda

Novi predsednik Ženskog košarkaškog kluba Crvena zvezda je Nataša Kovačević, dojučerašnja igračica ovog kluba.

Na Skupštini crveno-belih održanoj u utorak u prostorijama kluba u Ljutice Bogdana Kovačevićeva je tokom svog ekspozeasaopštila definitivnu odluku da završava igračku karijeru, i da se u potpunosti okreće novom izazovu.

Kako je saopšteno, usvojen je novi statut kluba, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << izglasani članovi Skupštine kluba, nadzornog odobra i disciplinske komsije, a Nataša Kovačević je kao prva dama kluba, krenula u oformljavanje Uppravnog odbora, koji će brojati najviše sedam članova.

U novom sazivu Skupštine biće brojne proslavljene igračice kluba: Sofija Pekić, Anđelka Vukmirović - Radulović, Vukica Mitić, Snežana Zorić, a član skupštine u novom sazivu je i Zagorka Žeravica, supruga legendarnog Ranka Žeravice, potom Branko Kovačević, glumac Milan Kalinić...

Zvezda će sledeće sezone učestvovati u tri takmičenja, prvenstvu i Kupu Srbije, kao i regionalnoj ABA ligi.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.