Natanijel Asamoa: Hoću da se u Zvezdi pokažem u najboljem svetlu

Izvor: Blic, 20.Jan.2012, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natanijel Asamoa: Hoću da se u Zvezdi pokažem u najboljem svetlu

Dvadesetogodišnji napadač iz Gane Natanijel Asamoa, koji će naredne dve nedelje biti na probi u Crvenoj zvezdi, stigao je iz Beograda u Budvu na pripreme crveno-belih.

Talentovanog fudbalera su na aerodromu sačekali predstavnici Zvezda Ivan Petrić i Miodrag Antonijević, a u hotelu „Splendid" se upoznao sa Robertom Prosinečkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i predsednikom Vladanom Lukićem.

Asamoa će do 29. januara imati šansu da pokaže koliko zna.

"Informisan sam o Crvenoj zvezdi. Čuo sam priče i čitao sam internet. Znam da je ovaj klub 1991. godine bio šampion Evrope. Znam da na tribinama stadiona postoji velika energija, kao i na terenu i to mi se dopada. Znam da su navijači vatreni i nadam se da ću imati razloga da budem srećan ovde", prenosi klupski sajt reči Asamoe.

Brzonogi napadač ističe da će pokušati što bolje da iskoristi šansu.

"Za mene je ovo velika šansa. Probaću da je iskoristim. Da se pokažem u najboljem svetlu. Nadam se da će to biti dovoljno za ostanak u Crvenoj zvezdi", rekao je fudbaler iz Gane.

Asamoa će se od subote 21. januara priključiti treninzima koje vodi Robert Prosinečki.

Povezane vesti: Robija ne zanimaju snimci igrača, Asamoa se dokazuje na probi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.