Nastić tri godine u Crvenoj zvezdi

Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Avg.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastić tri godine u Crvenoj zvezdi

Mladi srpski centar Stefan Nastić potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, potvrdili su njegov menadžer Miodrag Ražnatović i klub. Nastić u redove 'crveno-bijelih' dolazi poslije završenih studija na Stenfordu, a tokom ljeta igrao je Ljetnju ligu za Golden Stejt Voriorse i San Antonio Sparse. 23-godišnji košarkaš je rođen u Novom Sadu, ali se ubrzo preselio u Kanadu, gdje je i odrastao, prije odlaska na Stenford. Prošle sezone u dresu Stenforda je na 37 utakmica prosječno >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << bilježio 13,4 poena, 6,5 skokova, 1,4 asistencije i 1 blokadu po meču. Prije desetak dana objavljeno je da je 23-godišnji centar potpisao ugovor sa Igokeom, da bi prošle nedjelje Nastić to demantovao, istakavši da razmatra svoje opcije. Ubrzo se oglasio trener Aleksandrovčana Željko Lukajić koji je rekao da se Nastić ponio neprofesionalno i da će potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom. Posljednjih nedjelja spekulisalo se o interesovanju Zvezde za Nastića, koje je u utorak potvrdio trener šampiona Srbije Dejan Radonjić, a dan kasnije mladi košarkaš je postao drugo pojačanje 'crveno-bijelih' ovog ljeta. Prije Nastića, Zvezda je dovela Sofoklisa Skorcanitisa. (B92, foto: Youtube)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Nastić se dogovorio sa Zvezdom

Izvor: MVP.rs, 12.Avg.2015

Mladi košarkaš je sa Crvenom zvezdom Telekom potpisao trogodišnji ugovor...Posle nekoliko dana neizvesnosti, završila se i priča oko nove ekipe Stefana Nastića (22, 211). Mladi košarkaš je prethodnih dana bio u žiži javnosti, pošto je prema rečima trenera Igokee, Željka Lukajića, njegova...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.