Napolijev advokat: Nema spasa za Zvezdu

Izvor: BKTV News, 13.Okt.2018, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napolijev advokat: Nema spasa za Zvezdu

Pravnik italijanskog kluba oglasio se povodom optužbi o nameštenoj utakmici između PSŽ-a i Crvene zvezde

Pisanje francuskog "L'Ekipa" o nameštanju utakmice između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde stiglo je i do Italije, gde se pomno prati razvoj situacije zbog činjenice da je u grupi sa šampionima Srbije i Francuske i ekipa Napolija.

Matija Grasani, klupski advokat Napolitanaca i specijalista >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za sportsko pravo komentarisao je mogući epilog.

"Ovo je veoma loša priča, ali da preciziramo: PSŽ nije u opasnosti, gotovo da nema rizika za njih, ali je Zvezda u moru problema", ulio je Italijan strah u kosti Zvezdinim navijačima i nastavio:

"Ukoliko UEFA dokaže ove tvrdnje, ne vidim način kako bi srpski klub mogao da se izvuče. Neće mu biti spasa, minimum je izbacivanje iz evropskih kupova, to se podrazumeva, a ovo je za duži period. UEFA ima "tešku ruku" u ovakvim slučajevima, obično donosi odluke veoma brzo, a to zavisi pre svega od dokaza do kojih je došla i koliko je učešće klubova u svemu tome", zaključio je Grasani.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.