Najviše nastradali automobili Zvezdinih rezervista

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Okt.2013, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najviše nastradali automobili Zvezdinih rezervista

Grupa nepoznatih počinilaca upala je u noći između ponedeljka i utorka na parking zgrade SD Crvena zvezda i polupala prozore na određenom broju automobila igrača crveno–belih.
(FOTO: Sportski žurnal)
Na parkingu su se nalazila i vozila članova stručnog štaba, ali ona nisu bila meta huligana.
Zaključak – vinovnici incidenta dobro su znali šta razbijaju. Ili možda i nisu, ako se zna da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << polupani prozori uglavnom igrača koji nisu imali veću minutažu u dosadašnjem delu sezone.
Sa uzvišenja preko puta parkinga videli su se da su oštećeni automobili. Saznajemo da su stradali četvrotočkaši Miloša Vesića, Marka Trkulje, Ljube Nenadića, Milana Jokića, Vukana Savićevića, Abiola Daude, Darka Lazića i Petra Đuričkovića.
Da li je konačan broj, saopštiće policija. Pomoć pri otkrivanju počinilaca incidenta ograni reda imaće i u vidu video snimka, jer je parking pokriven kamerama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.