Nađ: Nudili nam Mirića, ali ga nismo hteli

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Jan.2012, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađ: Nudili nam Mirića, ali ga nismo hteli

Završio je Marko Mirić u opremi Crvene zvezde, ali Albertu Nađu smetaju ocene javnosti da su crveno–beli „oteli” doskorašnjeg vezistu klubu iz Humske 1, pošto je povremeni reprezentativac skoro godinu dana bio na radaru njihovih čelnika.
Niko nam nije oteo Mirića, jer nismo ni planirali da ga angažujemo. Od svega što se ranije pojavljivalo u medijima, tačno je samo da smo ga pratili. Čak su nam ga Subotičani nudili, ali ga mi nismo želeli – objasnio je koordinator za sportska pitanja Partizana.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nađ: Nudili nam Mirića, ali ga nismo hteli

Izvor: Utakmica.rs, 22.Jan.2012

Završio je Marko Mirić u opremi Crvene zvezde, ali Аlbertu Nađu smetaju ocene javnosti da su crveno–beli "oteli" doskorašnjeg vezistu klubu iz Humske 1, pošto je povremeni reprezentativac skoro godinu dana bio na radaru njihovih čelnika...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.