Na Zvezdu opet besplatno?

Izvor: RTS, 06.Mar.2012, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Zvezdu opet besplatno?

Uprava Crvene zvezde blizu je odluke da i naredni meč domaćeg prvenstva na Marakani bude besplatan, ili da cene ulaznica budu simbolične. Na ovaj korak uprava "crveno-belih" navodno se odlučila posle sjajne podrške kada se na meču protiv Spartaka gde se okupilo više od 41.000 ljudi.

Najjači utisak sa premijernih utakmica prolećnog dela prvenstva ostavili su navijači koji su u veliko broju pratili mečeve. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << O poseti na Marakani i dalje se priča jer je skoro neverovatno da je jedan meč domaćeg prvenstva, a da to nije derbi, pratilo više od 41.000 ljudi.

Uprava Crvene zvezde izgleda da je rešila da recept iz meča sa Spartakom, kada je besplatno otvorila kapije stadiona, primeni i na narednoj utakmici koju „crveno-beli" igraju na svom terenu.

Tako će posle gosotovanja protiv Javora u Ivanjici, naredni meč na Marakani najverovatnije biti besplatan. Ukoliko se ulaz bude i naplaćivao, cene će biti simbolične.

To znači da će pristalice „crveno-belih" imati priliku da naredne srede na meču protiv Smedereva obore prethodni rekord posete.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.