Na Zvezda – Primorska samo vlasnici sezonskih karata za VIP i svečanu ložu

Izvor: B92, 04.Okt.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Zvezda – Primorska samo vlasnici sezonskih karata za VIP i svečanu ložu

KK Crvena zvezda ugostiće ekipu Primorske na premijeri nove sezone ABA lige uz delimično prisustvo publike.

Vlasnici sezonskih ulaznica za VIP lože, i počasna mesta, mogu da prisustvuju utakmici koja se igra u nedelju od 20 časova.

Crveno-beli će prva dva meča na svom terenu u novoj sezoni imati ograničen broj gledalaca zbog kazne koja je izrečena našem klubu od strane ABA lige

Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kažnjena sa dve utakmice na koje je omogućen ulaz samo u "VIP" i "Svečanu ložu" na prve dve utakmice protiv Primorske i Budućnosti, uz novčanu kaznu od 35 hiljada evra.

Tim povodom održan je sastanak bezbednosti u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, kome su prisustvovali predstavnici kluba, policije, redarskih i svih službi koje će biti uključene u organizaciju utakmice.

Kapije dvorane biće otvorene za posetioce u 18.30 časova, vlasnici sezonskih karata za VIP ložu i počasna mesta, ulaze na službeni ulaz 2. Biće smešteni u sektoru VIP loža.

"Klub se ovom prilikom izvinjava svim vlasnicima sezonskih ulaznica za tribine, partere B i 4, bele i plave lože, i sve koji su želeli da vide crveno-bele u nedelju, zbog nemogućnosti da ih ugosti na premijernoj utakmici u dvorani "Aleksandar Nikolić, zbog kazne, koja nalaže da se gledaocima ispuni samo sektor VIP loža", saopštio je klub.

Zvezda u četvrtak dočekuje turski Fenerbahče u drugom kolu Evrolige u Štark areni, a cene ulaznice će naknadno biti saopštene.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obaveštenje za navijače Zvezde, protiv Primorske uz ograničeno prisustvo publike

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019

KK Crvena zvezda u nedelju u prvom kolu ABA lige dočekuje slovenačkog šampiona...Košarkaši Crvene zvezde su sa dva poraza otvorili novu sezonu, najpre ih je Primorska savladala u četvrtfinalu ABA Superkupa, da bi sinoć doživeli tesan poraz u Atini od Panatinaikosa u okviru Evrolige...Naredni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.