Na Severu titulu slavili fudbaleri Zvezde i Delije!

Izvor: JavneVesti.com, 26.Maj.2014, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Severu titulu slavili fudbaleri Zvezde i Delije!

Po završetku utakmice sa OFK Beogradom fudbaleri Zvezde sa terena preselili su se ispred severne tribine

 
 
Čekala se titula na Marakani sedam godina, a predvođeni trenerom Slavišom Stojanovićem fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da vrate pehar u svoje ruke!
 
 
Pobedom nad OFK Beogradom crveno-beli su i matematički uspeli da obezbede 26. trofej prvaka Srbije u fudbalu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << posle čega je usledio veliko slavlje.
 
Igrači su prvo otišli na sever i zajedno sa najvatrenijim navijačima, Delijama, proslavili titulu uz pesmu – “Sve je gotovo, sve je pijano, naša Zvezda prva ponovo!”

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

Delije na radnim akcijama

Izvor: Danas, 26.Maj.2014

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su u nedelju 26. titulu nacionalnog prvaka koju su proslavili sa više od 40.000 vernih navijača na Marakani, ali ne i na ulicama Beograda, kako je to prvobitno bilo najavljeno. Od sveopšta fešte se odustalo jer ne bi bila primerena situaciji koja je nastala zbog poplava...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.