Na OVE igrače Grof računa za duel u Subotici!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na OVE igrače Grof računa za duel u Subotici!

Trener fudbalera Miodrag Božović ima dosta kadrovskih problema pred duel sa subotičkim Spartakom. Gelor Kanga i Petar Orlandić sigurno neće igrati, evo ko će se naći u protokolu.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu gostuju ekipi Spartaka u okviru 13. kola domaćeg šampionata, a trener Miodrag Božović ima dosta kadrovskih problema pred sutrašnju utakmicu.

Strateg šampiona Srbije obelodanio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na današnjoj konferenciji za medije da ne može da računa na povređenog Gelora Kangu, dok je nastup Mihaila Ristića pod znakom pitanja.

Miodrag Božović je put severa Bačke poveo osamnaestoricu fudbalera među kojima, pored Gelora Kange, nema Tomasa Fibela, Petra Orlandića, Andrije Lukovića, ali ni dvojice biših fudbalera Spartaka Stefana Ilića i Stefana Miloševića kao ni Damira Kahrimana koji je već neko vreme "na ledu".

Trener Crvene zvezde poveo je u Suboticu sledeću osamnaestoricu:

golmani: Filip Manojlović, Nemanja Supić;

odbrana: Marko Petković, Miloš Cvetković, Mihailo Ristić, Dušan Anđelković, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić;

vezni red: Damjan Le Talek, Mičel Donald, Marko Poletanović, Srđan Plavšić, David Babunski, Slavoljub Srnić, Džon Ruiz, Pablo Mouče;

napadači: Hugo Vieira i Predrag Sikimić.

Ako uzmemo u obzir da Mihailo Ristić najverovatnije neće nastupiti i da će umesto njega igrati Dušan Anđelković, ostaje samo nedoumica oko toga ko će zameniti Gelora Kangu u startnoj postavi.

Utakmica 13. kola Superlige Srbije između Spartaka i Crvene zvezde igra se u subotu od 15 časova.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLS: Božović odredio spisak za meč sa Spartakom

Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2016, 10:02

Fudbaleri Crvene zvezde će danas u 15 časova odmeriti snage sa domaćinom Spartakom u okviru 13. kola Superlige.. . Šef stručnog štaba Miodrag Božović na ovoj utakmici neće moći da računa na Gelora Kangu, dok je nastup Mihaila Ristića pod znakom pitanja.. ZAGONETNI BOŽOVIĆ: Da li je ovom...

Nastavak na HotSport.rs...

Spartak ŽK vs Zvezda - Grof ''promešao karte'' (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2016

Od 15 časova igra se jedan od derbija dana u Superligi, duel Spartak Ždrepčeve krvi i Crvene zvezde...Kako je i najavljeno, trener aktuelnog šampiona Miodrag Božović imao je kadrovskih problema u ekipi pred gostovanje u Subotici, pa je i startna postava gostiju u današnjem meču donekle izmenjena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.