Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2016, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI TALENAT: Veliko priznanje za Zvezdu i njenog košarkaškog bisera

KK Crvena zvezda nastavlja sa proizvodnjom mladih i talentovanih igrača, nakon Simanića, Radanova, Aranitovića.

Još jedan predstavnik zvezdine škole košarke uvršten je u krug najtalentovanijih igrača u svom starosnom uzrastu, i biće deo prestižnog kampa „Košarka bez granica”.
Talentovani bek crveno-belih Aleksa Uskoković, dobio je poziv da učestvuje na kampu koji će se održati u Helsinkiju u Finskoj od 07-10.09.2016.godine u organizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << NBA i FIBA. Uskoković je rođen 1999.godine, a kao jedan od najtalentovanijih igrača na ovim prostorima i u svetu, prošle sezone je nastupao paralelno za kadetski i juniorski tim, i bio jedan od najboljih igrača crveno-belih na završnom turniru „Adidas Next Generation” u Berlinu.
Na kampu „Košarka bez granica” učestvovaće najtalentovaniji igrači iz celog sveta u tom starosnom uzrastu (rođeni 1999.godine) a njihove košarkaške talente razvijaće NBA i evropski igrači, takođe i treneri iz celog sveta.
Odlazak Uskokovića u Finsku predstavlja još jedno priznanje crveno-belima, a Uskokoviću koji je prve košarkaške korake pravio još u “zvezdinoj školi košarke” da nastavi vredno da radi i razvija se, kao igrač od koga se očekuje puno.
The post NOVI TALENAT: Veliko priznanje za Zvezdu i njenog košarkaškog bisera appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.