NOVI PROBLEM ZA CRVENU ZVEZDU: Stanković na njega ne računa do kraja polusezone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2020, 09:50

NOVI PROBLEM ZA CRVENU ZVEZDU: Stanković na njega ne računa do kraja polusezone (FOTO)

Preskočio i utakmicu protiv Zlatibora.

Problemima Dejana Stankovića oko sastavljanja tima očigledno neće biti kraja sve do zimske pauze, jer se trener Crvene zvezde susreo sa novim problemima.

Tek što je Milan Rodić ozdravio posle pauze zbog korone i vratio se treninzima, novi slučaj se pojavio među crveno-belima, a pozitivan test na koronu dobio je Željko Gavrić. To je i razlog zbog čega je Gavrić propustio meč protiv Zlatibora u kojem su crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slavili minimalnu pobedu.

Gavrić je zbog virusa otišao u izolaciju i Dejan Stanković skoro sigurno ne može da računa na njega do kraja jesenjeg dela sezone, u mečevima protiv Libereca, Bačke i Metalca.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.