Izvor: HotSport.rs, 13.Mar.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAC NIJE BITAN: Navijači Spartaka ‘okupiraju’ Beograd, evo koliko ih to košta…

Crvena zvezda i Spartak odigraće 25. marta prijateljski meč u Beogradu, a to će za veliki broj navijača iz Rusije biti dobar ‘izgovor’ da obiđu srpsku prestonicu i bratski narod na Balkanu.

Sada je sve poznato. Utakmica se igra 25. marta, cene karata su više nego popularne i spektakl je najavljen. Da bi on bio potpun potrebno je da navijači Spartaka iz Rusije doputuju u Beograd. Ni to nije problem, to jest, jeste. Pitanje je da li će biti dovoljno aviona za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sve zainteresovane koji žele da budu svedoci duela na stadionu ‘Rajko Mitić’, ali i obiđu grad na obalama Save i Dunava.
Kako se može videti po forumima koje koristi navijačka grupa Fratrija, interesovanje je ogromno. Svakodnenvno se kače nove informacije o tome kako stići do Beograda i koja je cena ulaznica za meč. Kada su bilete u pitanju to je sića za Ruse, jer 200, 400 i 600 dinara ne predstavlja problem. Ipak, ima onih mnogo većih.
BIĆE TO PRAVI SPEKTAKL: Zvezda odredila cene karata za meč sa bratskim Spartakom
Naime, reč je o avio prevozu. Prvi problem je ne baš jeftina karta. Na jedom od foruma može se videti da je cena karte u jednom pravcu 7.553 rublje, što je oko 14.741 dinar. Predpostavljamo da je povratna karta minimum puta dva. Pri tome gosti bi verovatno morali da plate hotele i hostele u Beogradu, što takođe nije mali trošak.
Ipak, nema sumnje da Rusi ‘okupirati’ Beograd, da se vide sa braćom, da posete hram ‘Svetog Save’ i onaj fudbalski ‘Rajko Mitić’, popularnu Marakanu…
The post NOVAC NIJE BITAN: Navijači Spartaka ‘okupiraju’ Beograd, evo koliko ih to košta… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.