NOVA NEVOLJA Zvezda bez još jednog igrača u Danskoj?

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA NEVOLJA Zvezda bez još jednog igrača u Danskoj?

Nova nevolja za Crvenu zvezdu. Osim Milana Pavkova, pod velikim znakom pitanja za revanš u Kopenhagenu je i El Fardu Ben, navodi Sportski žurnal. Internacionalca sa Komorskih Ostrva muči povreda mišića.
Na meču Radnik S. – Vojvodina, naša kladionica nudi kvotu 2.30 za pobedu gosta.
Ben već mesecima igra loše, a na sve se nadovezala povreda, zadobijena tokom utakmice u Helsinkiju. Iskusni fudbaler nije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << počeo meč sa danskim šampionom u Beogradu, ušao je na teren petnaestak minuta pre kraja i nad njim je napravljen prekršaj koji portugalski sudija nije kaznio penalom.
Nedoumica oko učešća Pavkova i Bena u do sada najvažnijoj utakmici sezone, trebalo bi da bude rešena u nedelju uveče. Pristalice crveno-belih posebno interesuje zdravstveno stanje visokog napadača. Jer, kao alternativno rešenje ostaje samo Ričmond Boaći. A, on je u katastrofalnoj formi…

The post NOVA NEVOLJA Zvezda bez još jednog igrača u Danskoj? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdini problemi se množe: Otpada i Ben! Poznati starteri za Kopenhagen!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2019

Nema kraja Zvezdinim problemima uoči odlaska u Kopenhagen, na najvažniji meč prvog dela sezone. Nadaju se na Marakani da će terapije, koje su podrazumevala ubrizgavanje krvne plazme, dati rezultat kada je u pitanju Milan Pavkov, ali Vladan Milojević mora da sprema alternativu i za El Fardu Bena....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.