NOVA EVROLIGAŠKA BOMBA: Potpisao Nejpir!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 20:04

NOVA EVROLIGAŠKA BOMBA: Potpisao Nejpir!

Igraće protiv crveno-belih...

Celog leta se spekulisalo o tome da bi američki košarkaš Šabaz Nejpir mogao da obuče dres Crvene zvezde. U jednom trenutku je delovalo da je posao blizu dogovora, sa nekih strana su curele informacije da je ceo posao i rešen, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

Pričalo se o tome da nekadašnji student Univerziteta Konektikat ima probleme sa povredama, pa je sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počeo u razvojnoj G ligi.

Ipak, sada je odlučio da se vrati u Evropu, gde je već nosio dres Zenita, a njegov novi klub je Olimpija iz Milana.

Објава коју дели Olimpia Milano (@olimpiamilano1936)

Omaleni organizator igre će tako, vrlo moguće, na teren kročiti već upravo protiv crveno-belih, koji u Mediolanum forumu gostuju narednog četvrtka.

Ovaj Amerikanac dolazi sa bogatim renomeom, pošto je najveći deo svoje karijere proveo u NBA ligi gde je svojevremeno branio boje Majamija, Orlanda, Portlanda, Bruklina, Minesote i Vašingtona.

Pre nego što je izabran sa 24. pozicije Drafta 2014. godine, studirao je na univerzitetu Konektikat sa kojim je osvojio čak dve titule NCAA šampiona, da bi u svojoj poslednjoj sezoni u dresu "haskija" bio proglašen i za najizvanrednijeg igrača na Fajnal foru u Arlingtonu, država Teksas.

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Olimpija se pojačala pred duel sa Zvezdom - potpisao Šabaz Nejpir

Izvor: RTS, 29.Jan.2023, 00:00

Iskusni američki plejmejker Šabaz Nejpir novi je igrač Olimpije iz Milana. . Olimpija iz Milana je dovela novog plejmejkera u svoj redove - iskusni američki plejmejker Šabaz Nejpir (31) potpisao je ugovor sa "manekenima" do kraja sezone...Nejpir je poslednji angažman...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.