NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU: Zvezda traži Partizanu 2.980.800 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 23:26

NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU: Zvezda traži Partizanu 2.980.800 dinara

FSS mora da reaguje..

Fudbalski klub Crvena zvezda potražuje od fudbalski klub Partizan odštetu u vrednosti od skoro tri miliona dinara. Prijava je podneta Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije, u čijoj ingerenciji je slučaj i konačna odluka o visini naknade štete.

Kako navodi Sportklub, Crvena zvezda je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizanu poslala zahtev za naknadu štete koja je naneta na "večitom" derbiju.

U dokumentu, s potpisom Svetozara Mijailovića, predsednika Crvene zvezde, stoji podatak da je 3. marta na tribinama stadiona "Rajko Mitić" uništeno 1.840 stolica.

Na istoku je "stradalo" 130 stolica, sve ostale su se nalazile na južnoj tribini. Dostavljena su i dodatni dokazi – zapisnik o stanju pre utakmice, izveštaj MUP-a Srbije i delegata Vlada Glođovića.

Ukupan odštetni zahtev, prevedeno u evre, iznosi 25.414.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEVAJU VARNICE MEĐU VEČITIMA: Zvezda od Partizana traži milionsku cifru zbog haosa koji su napravili „grobari“ na derbiju!

Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2023

Nastavljaju se prepucavanja Fudbalski klub Crvena zvezda prema zvaničnim informacijama traži odštetu od Fudbalskog kluba Partizan u iznosu od 2.980.800 dinara. Uprava kluba iz Ljutice Bogdana je podnela prijavu Disciplinskoj komisiji Fudbalskog savez Srbije, gde je navedena i pomenuta cifra. Razlog...

Nastavak na HotSport.rs...

ZVEZDA TUŽILA PARTIZAN! Traži 3 MILIONA dinara za 1.840 uništene stolice na 169. derbiju

Izvor: Pančevac-online.com, 31.Mar.2023, 12:54

Fudbalski klub Crvena zvezda potražuje od Partizana skoro tri miliona dinara za izmirenje štete, koja je načinjena na poslednjem 169. derbiju odigranom na stadionu „Rajko Mitić“ početkom marta! Prijava Crvene zvezde je podneta Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije, u čijoj ingerenciji...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.