NOTINGEM NE ODUSTAJE: Stigla nova ponuda za Kangvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023, 09:17

NOTINGEM NE ODUSTAJE: Stigla nova ponuda za Kangvu

Veliko interesovanje.

Notingem Forest želi da još više pojača svoje redove do kraja (meseca) prelaznog roka. Šumarima je već dugo na radaru vezista Crvene zvezde Kings Kangva.

Raspitivali su se još pre nekoliko nedelja, a sada su na Marakanu poslali ponudu vrednu tri miliona evra. Međutim, kako pišu ostrvski mediji, crveno-beli su bar za sada rekli "NE".

BREAKING: Serbian giants Red Star Belgrade have rejected English Premier League side >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nottingham Forest’s bid for Zambian midfielder Kings Kangwa, Bolanews sources have revealed.

Read more: https://t.co/VlKcbhFZYx#BolaNews

— BOLANEWS (@bolanewsco) August 21, 2023

Trener Barak Bahar i rukovodstvo crveno-belih smatraju da im je Kangva neophodan za izazove u Ligi šampiona, iako reprezentatova Zambije mami igranje u Premijer ligi.

Kangva je na Marakanu stigao iz Arsenala iz Tule i prvoj sezoni u crveno-belom dresu imao učinak od 12 golova i šest asistencija u svim takmičenjima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.