NOJER: Radujem se dolasku u Beograd

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOJER: Radujem se dolasku u Beograd

Bavarci su nešto umereniji u reakcijama na žreb u odnosu na “pevce”. Naravno, fudbaleri Bajerna smatraju da su favoriti u grupi B, zajedno sa Totenhemom. Međutim, svesni su da ih očekuje “zapaljiva” atmosfera u Pireju i Beogradu.
Na meču Borusija Menhengladbah – Lajpcig, naša kladionica nudi kvotu 5.70 za igru X-2.
– Imaćemo posla sa dve jake ekipe, kao što su Olimpijakos i Crvena zvezda. Ipak, mislim da će pitanje prvog i drugog mesta da se rešava >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << između Totenhema i nas. Biće to velike utakmice. Međutim, radujem se i susretima sa ostala dva tima. Znamo da nas u Pireju i Beogradu čeka vreo ambijent – kaže Manuel Nojer, golman i kapiten šampiona Nemačke.
Klub iz Minhena, petostruki šampion Evrope, na startu takmičenja 18. septembra dočekuje Crvenu zvezdu. U Beograd dolazi u pretposlednjem kolu, 26. novembra.

The post NOJER: Radujem se dolasku u Beograd appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.